5 παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε στις καλοκαιρινές εκπτώσεις!

Σου προτείνουμε 5 παπούτσια που αξίζει να αγοράσειςστις φετινές εκπτώσεις!

Η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων πλησιάζει σε λίγες μέρες κι αυτό σημαίνει ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για καινούρια παπούτσια ώστε  να ανανεώσεις τη συλλογή σου! Στη Mourtzi θα βρεις αμέτρητα σχέδια για όλες τις ώρες της ημέρας και φοβερές επιλογές για τα ζευγάρια που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

Εμείς ξεχωρίσαμε 5 μοναδικά κομμάτια για να σου προτείνουμε και πιστεύουμε ότι αξίζει να επενδύσεις τώρα στις εκπτώσεις. Είναι σχέδια και χρώματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της καθώς αποτελούν κομμάτια-κλειδιά που συνδυάζονται με αμέτρητες στιλιστικές επιλογές. Δε χρειάζεται να τα αγοράσεις όλα σε μία σεζόν, αλλά μπορείς να προγραμματίσεις τις αγορές σου και να διαθέσεις κάποια έξτρα χρήματα ψωνίζοντας έξυπνα στην περίοδο των εκπτώσεων!

#1 NUDE ΓΟΒΕΣ

 

Ένα ζευγάρι nude γόβες είτε δερμάτινες είτε suede είναι διαχρονικά παπούτσια που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις καθώς θα τις φοράς για χρόνια! Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί με το απλό καθημερινό σου ντύσιμο για το γραφείο μέχρι το βράδυ με ένα πιο επίσημο outfit για την έξοδό σου. Είναι η ιδανική απόχρωση που ταιριάζει με τα πάντα χειμώνα-καλοκαίρι χωρίς να σε περιορίζει όπως μία μαύρη γόβα που πιθανόν να προτιμάται κυρίως τον χειμώνα. Ακόμη μπορείς να τις συνδυάσεις με διάφορα looks ανάλογα την κάθε περίσταση είτε είσαι καλεσμένη σε γάμο, είτε θέλεις να αναβαθμίσεις τον κλασσικό συνδυασμό τζιν με απλό top ή να ολοκληρώσεις ένα πολύπλοκο σύνολο και χρειάζεσαι μία safe μονόχρωμη επιλογή.

nude goves

 

 

#2 ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

 

Πέρα από τις εσπαντρίγιες και τα σανδάλια, άλλο ένα αγαπημένο καθημερινό και για όλες τις ώρες παπούτσι είναι οι πλατφόρμες. Στη Mourtzi θα βρεις μεγάλη ποικιλία στο χρώμα, στο ύψος και στο σχέδιο που θέλεις στο τακούνι της πλατφόρμας. Αν διαθέτεις ήδη πλατφόρμες με ψηλό τακούνι στη συλλογή σου που σε έχουν κουράσει και θες να βρεις το ιδανικό για κάθε μέρα όλη μέρα τότε εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις πλατφόρμες με μεσαίο ύψος σε μαύρο χρώμα που θα ταιριάξει με όλα! Η ανοιχτόχρωμη ψάθα στο τακούνι τις κάνει να ξεχωρίζουν κανοντάς τες την πιο κατάλληλη επιλογή για καλοκαίρι ενώ το μεσαίο ύψος στο τακούνι θα σου χαρίσει την άνεση που θες για όλη τη μέρα!

mayres platformes

 

Διάβασε εδώ το άρθρο που σου έχουμε γράψει για τις πλατφόρμες.

#3 ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΕΔΙΛΑ

 

Ψάχνεις το πέδιλο που θα αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι αλλά σκέφτεσαι και όλα εκείνα που έχεις στη συλλογή σου και δε φοράς πλέον; Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι που θα φορέσεις ξανά και ξανά, ενώ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλους τους γάμους που έχεις να πας φέτος το καλοκαίρι. Τα πέδιλα σε μπρονζέ απόχρωση μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου χαρίζοντάς της έξτρα λάμψη και σίγουρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Με ένα ζευγάρι μεταλλικά πέδιλα  θα καταφέρεις να είσαι το κέντρο της προσοχής, χωρίς όμως να δείχνει υπερβολικό ή παραφορτωμένο το look σου ειδικά αν το συνδυάσεις με ουδέτερα και απαλά χρώματα. Εμείς το συνιστούμε και για χειμερινές εμφανίσεις με total black εμφάνιση. Τόλμησέ το!

metallika pedila

 

#4 FLAT ΠΕΔΙΛΑ

 

Όσα ζευγάρια flat πέδιλα ή σανδάλια και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετά! Αν έχεις χώρο στη συλλογή σου ή στη βαλίτσα των διακοπών σου για ένα ζευγάρι ακόμη, τότε σου έχουμε το τέλειο σχέδιο! Ένα ζευγάρι ταμπά flat πέδιλα με χρυσή λεπτομέρεια στον αστράγαλο θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα σου από τα τζιν σορτσάκια μέχρι maxi φορέματα και φλοράλ φούστες. Το ταμπά είναι το χρώμα του καλοκαιριού αφού θα αναδείξει το μαύρισμά σου ενώ το χρυσό διακοσμητικό στοιχείο το κάνει να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα σανδάλια. Αγόρασέ τα τώρα στις εκπτώσεις ώστε να τα χαρείς και του χρόνου!

flat pedila

#5 ΛΕΥΚΑ SNEAKERS

 

Είναι ένα παπούτσι που οι περισσότερες γυναίκες έχουν αποκτήσει για τη συλλογή τους καθώς αποτελεί την must τάση των τελευταίων χρόνων. Αν ακόμη  δεν έχεις καταφέρει να αγοράσεις ένα ζευγάρι λευκά sneakers, ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις αμέσως στις εκπτώσεις και οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Είναι κομψά, βολικά και μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τα casual κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να δώσουν έναν πιο χαλαρό χαρακτήρα σε ένα αυστηρό ντύσιμο γραφείου. Διώξε από το μυαλό σου ότι είναι ένα βαρετό και κλασσικό παπούτσι μιας και κυκλοφορεί σε πολλές εκδοχές. Στη Mourtzi θα βρεις λευκά sneakers με τρουκς, με χρυσές ή ασημί μεταλλικές λεπτομέρειες, με διακριτικό glitter και έντονες φλούο λεπτομέρειες για να διαλέξεις το κατάλληλο σύμφωνα με το γούστο και το στυλ σου!

leyka sneakers

Με αφορμή τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που πλησιάζουν εμείς σου προτείνουμε έναν μίνι οδηγό για 5 ζευγάρια που αξίζει να αγοράσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου! Μπες τώρα στο online shop της Mourtzi και ανακάλυψε μοναδικά σχέδια σε γυναικεία παπούτσια από αγαπημένα brands! Βρες όλα τα σχέδια εδώ.

 

21 Ιουνίου 2019 5:52:27 μ.μ. EEST 2024

8