Ανακάλυψε τη νέα συλλογή παπουτσιών Mourtzi άνοιξη-καλοκαίρι 2019!

nea syllogi Mourtzi

Η νέα συλλογή Mourtzi άνοιξη-καλοκαίρι 2019 είναι εδώ!

 

Η νέα συλλογή Mourtzi για άνοιξη-καλοκαίρι 2019 μόλις κατέφθασε και σε καλεί να ανακαλύψεις τα καινούργια της σχέδια!

Η καινούργια συλλογή Mourtzi περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία προσφέροντας αμέτρητες επιλογές που θα καλύψουν όλα τα γούστα και διάφορες περιστάσεις. Χρειάζεσαι ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια είτε για το πρωί που θα πας στο γραφείο είτε για την απογευματινή σου βόλτα ή για την βραδινή σου έξοδο; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μία ματιά ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Η Mourtzi φέτος έχοντας έντονη τη διάθεση για ανανέωση, παρουσιάζει μοναδικές δημιουργίες που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η επιλογή των χρωμάτων θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον καθώς στις γόβες θα βρεις έντονα ζωηρά χρώματα όπως φούξια και μπλε indigo αλλά και παστέλ ρομαντικές αποχρώσεις σαν το λιλά και το σιέλ.  Για εσένα όμως που δε θες να εγκαταλείψεις το κλασσικό σου στυλ, η Mourtzi σου προσφέρει διαχρονικές επιλογές σε μαύρο, γκρι και nude από γόβες μέχρι μπαλαρίνες και πέδιλα.

Τα εκρηκτικά χρώματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι. Κόκκινο, κίτρινο, μπλε και φούξια κυριαρχούν σε πέδιλα και γόβες καθώς η έμπνευση που κρύβεται από πίσω είναι να σου χαρίσουν την ανανέωση που ζητάς και να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Το must της σεζόν είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις και δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη φετινή κολεξιόν της Mourtzi για το καλοκαίρι. Η ιδιαίτερη τεχνική με laser-cut που συναντάται στα πέδιλα, ξεχώρισε και επανέρχεται σε πέδιλα με χοντρό τακούνι σε ασημί, μπρονζέ και χρυσό.

Το office look αναβαθμίζεται ακόμη και την άνοιξη! Άνετες διάτρητες μπαλαρίνες στο χρώμα του πάγου, μυτερές μπαλαρίνες με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες στο τακούνι, loafers σε απαλό γκρι και nude ή ταμπά oxfords θα ανταποκριθούν σε κάθε σου ανάγκη.

Ανακαλύψτε τώρα τη νέα συλλογή Mourtzi και τα υπόλοιπα σχέδια που θα κυκλοφορήσουν στο κατάστημα Mourtzi Ερμού 18 και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mourtzi.com με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Βρες εδώ τη νέα συλλογή Mourtzi !!

22 Μαρτίου 2019 5:42:06 μ.μ. EET 2024

8