Φόρεσε την Τάση Animal Print: Λεοπάρ Παπούτσια

Είναι γνωστό ότι αρκετές γυναίκες αποφεύγουν τα animal prints στις καθημερινές τους εμφανίσεις, καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα της υπερβολής. Το λεοπάρ αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή animal prints και συγκεκριμένα τα λεοπάρ παπούτσια μπορούν να γίνουν το κομμάτι που θα αναβαθμίσει το look σου!

Με ποιο τρόπο θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση που προτείνεται από διεθνείς οίκους και περιοδικά μόδας; Αν θέλεις να κρατήσεις το look σου ήσυχο χωρίς έντονα σχέδια ή μεγάλες επιφάνειες σε animal print όπως θα ήταν ένα φόρεμα, μία φούστα ή μία τσάντα, τότε αξίζει να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι λεοπάρ παπούτσια. Ένα στοιχείο είναι αρκετό  για να αναδείξει ένα κατά τα άλλα απλό look και δεν θα σε περιορίσει στις υπόλοιπες στιλιστικές σου επιλογές!

Το λεοπάρ μοτίβο είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν και η Mourtzi δεν θα μπορούσε να μην το συμπεριλάβει στην κολεξιόν της Fall/Winter 2018. Επιλογές για όλες τις ώρες από κομψά μποτάκια με το κατάλληλο χαμηλό τακούνι για το γραφείο και την χαλαρή βόλτα μέχρι ψηλοτάκουνες γόβες για βραδινές εξόδους! Το ponyskin υλικό αναβαθμίζει την ποιότητα των παπουτσιών δίνοντάς τους μία νότα πολυτέλειας στην πιο καλόγουστη εκδοχή τους!

 

Λεοπάρ γόβες με mid-heel

Στη Mourtzi θα βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις ειδικά αν είσαι λάτρης των mid-heels που θα σε βολέψουν σε κάθε περίσταση. Είτε επιλέξεις μαύρο είτε κόκκινο suede τακούνι, οι συνδυασμοί και οι προτάσεις για ένα πετυχημένο look δεν τελειώνουν ποτέ. Αρκεί να μην το παρακάνεις!

ΛΕΟΠΑΡ PONYSKIN ΓΟΒΕΣ MOURTZI-85300

ΛΕΟΠΑΡ/ΚΟΚΚΙΝΕΣ PONYSKIN ΓΟΒΕΣ MOURTZI-85300

 

 

Ψηλοτάκουνες Λεοπάρ γόβες

Η εκδοχή της κλασσικής μαύρης suede γόβας απογειώνεται όταν το λεοπάρ μοτίβο προστεθεί στα κατάλληλα σημεία. Η  γόβα με μπαρέτα αντικαθιστά την κλασσική εκδοχή της γόβας προσθέτοντας έξτρα πόντους στυλ. Μία επιλογή για τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα και τα θετικά σχόλια όλων!

 

ΜΑΥΡΕΣ/ΛΕΟΠΑΡ SUEDE ΓΟΒΕΣ MOURTZI ΜΕ ΜΠΑΡΕΤΑ-100477

 

 

Flat μποτάκια

Η ιδανική επιλογή για casual εμφανίσεις στο γραφείο ή στη βόλτα είναι ένα χαμηλό μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο σε μαύρο χρώμα. Για σένα που έχεις αδυναμία στο καστόρι, η λεπτομέρεια του λεοπάρ στο τακούνι θα κρατήσει το look πιο διακριτικό και δεν θα το παρακάνεις! Εξίσου εντυπωσιακός είναι ο συνδυασμός του δέρματος με το λεοπάρ ponyskin στην πίσω πλευρά.

ΜΑΥΡΑ SUEDE ΜΠΟΤΑΚΙΑ MOURTZI-36107

 

ΜΑΥΡΑ/ΛΕΟΠΑΡ ΜΠΟΤΑΚΙΑ MOURTZI-36106

 

Take a walk on the wild side with #Mourtzi!

10 Ιανουαρίου 2019 4:51:16 μ.μ. EET 2024

8