Μαύρα ankle-boots: Φόρεσε τα όπως η Δανάη Μιχαλάκη!

Μαύρα ankle-boots: Φόρεσε τα όπως η Δανάη Μιχαλάκη!

Ήρθε ο χειμώνας και είναι καιρός να χαρείς την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα. Το ζεστό σου παλτό, τα high-waist office style παντελόνια και τα πουλόβερ σου με τα πιο κομψά ankle-boots!

Κλασσικά, διαχρονικά, άνετα και πάντα elegant, τα μαύρα ankle-boots είναι το απόλυτο παπούτσι του χειμώνα και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα! Οι τρόποι να τα συνδυάσεις πολλοί και όλοι πανέμορφοι!

Μπορούν να συνδυαστούν με μίνι φούστα για ένα πιο ιδιαίτερο style γεμάτο θηλυκότητα, με μάξι φούστα ή φόρεμα για ένα στυλάτο αλλά άνετο και καθημερινό ντύσιμο ή με σακάκι και skinny jeans για το απόλυτο casual look, όπως επέλεξε να ολοκληρώσει το outfit της η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Επένδυσε σε ένα must-have μποτάκι φτιαγμένο από τα πιο μαλακά δέρματα και απόλαυσε την άνεση που σου προσφέρει η αντιολισθητική τρακτερωτή φιάπα σε συνδυασμό με ένα πολύ ελαφρύ τακούνι. Διάλεξε ανάμεσα σε ευκολοσυνδύαστες αποχρώσεις του μαύρου και του ταμπά και φόρεσε το αγαπημένο σου σχέδιο κάθε μέρα - όλη μέρα.

Η Δανάη Μιχαλάκη από τις «Άγριες Μέλισσες» επέλεξε τα μαύρα ankle-boots Mourtzi με κωδικό 65116, για το απόλυτο total black casual look!

Εξάλλου, skinny jeans και ankle-boots είναι ο απόλυτος συνδυασμός του χειμώνα! 

 

Δες εδώ τα μποτάκια που φοράει η τηλεοπτική «Δρόσω»!

Οι celebrities δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Mourtzi για τις καθημερινές και απόλυτα σικ εμφανίσεις τους! Εσύ;

                                                                   In Mourtzi we trust!

25 Ιανουαρίου 2020 6:00:00 π.μ. EET 2024

8