Over-the-knee μπότες!

Είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο μία απλή μόδα που θα περάσει και αντιπροσωπεύει μόνο την σέξι πλευρά μίας γυναίκας; Η απάντηση είναι αρνητική, καθώς οι over-the-knee μπότες επιστρέφουν σαν trend κάθε σεζόν πλέον και έχουν αποκτήσει ήδη το δικό τους κοινό. Γυναίκες που τις επιλέγουν στην πιο κλασική τους εκδοχή σε μαύρο ή γκρι για τις χειμερινές τους εμφανίσεις και άλλες πιο τολμηρές που θέλουν να δοκιμάσουν πιο εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια για να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Οι over-the-knee μπότες θεωρούνται πλέον must item για κάθε γυναίκα που αναζητεί κάτι άνετο και ιδανικό για την προστασία απέναντι στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Ταυτόχρονα ενισχύουν την συλλογή της με ένα κομμάτι που ταιριάζει με πολλούς συνδυασμούς ρούχων δίνοντάς της τη δυνατότητα να δημιουργήσει εντυπωσιακά looks!

Οι επιλογές που σου προσφέρει μία τέτοια μπότα για διαφορετικές εμφανίσεις είναι αμέτρητες. Μακριά ή μίνι φορέματα, φορέματα σε άλφα γραμμή ή πουλόβερ, ακόμη και ένα μακρύ αντρικό πουκάμισο, αποτελούν εύκολες και στιλάτες λύσεις!

Οι μπότες πάνω από το γόνατο σου επιτρέπουν να διατηρήσεις στις χειμερινές σου εμφανίσεις τις φούστες και τα σορτσάκια που δε θες με τίποτα να αποχωριστείς μετά το καλοκαίρι!

Ιδανικές επιλογές είναι φυσικά τα εφαρμοστά skinny τζιν που μπορείς να συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό πουλόβερ ή ένα παλτό. Απλά και κλασσικά κομμάτια, ειδικά για σένα που μέχρι τώρα θεωρούσες τις μπότες πάνω από το γόνατο ως κάτι προχωρημένο και υπερβολικά σέξι! Μία πιο ιδιαίτερη και τολμηρή επιλογή είναι ένα oversized φούτερ που θα αντικαταστήσει το φόρεμα.

Η Μourtzi σου προσφέρει τεράστια γκάμα σε μπότες πάνω από το γόνατο για να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις οποιοδήποτε στυλ θέλεις να δημιουργήσεις! Μπότες suede, δερμάτινες, με δαντέλα, flat μπότες ή και με χοντρό τακούνι για πιο casual εμφανίσεις, ενώ για πιο επίσημες περιστάσεις ψηλοτάκουνες ή μεσαίο ύψος.

Ανακάλυψε τις over-the-knee μπότες που σου ταιριάζουν εδώ!

14 Δεκεμβρίου 2018 11:06:00 π.μ. EET 2024

8