Πες ναι στις πιο Insta-worthy γόβες των Χριστουγέννων!

Απόκτησε το απόλυτο χριστουγεννιάτικο look!

Βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις σε γόβες και πέδιλα που αποτελούν την ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο look.

Τι λείπει από το γιορτινό σου outfit; Τα παπούτσια που αντιπροσωπεύουν το εορταστικό πνεύμα και δίνουν μια αίσθηση γοητείας.

Ήρθε η ώρα να αναζητήσεις τα πιο κολακευτικά σχέδια που δημιουργούν ενημερωμένα σύνολα και προσθέτουν λάμψη και στυλ σε όλες τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις.

Το σήμα κατατεθέν του ρεβεγιόν

Όταν θέλεις όλα τα βλέμματα στραμμένα σε σένα οι βραδινές γόβες είναι η πιο σοφή επιλογή.

Γόβες MOURTZI με διακοσμητικό σε χρώματα: Κόκκινες, Γκρι Smok, Μαύρες

Οι απόλυτες γόβες της εορταστικής περιόδου σε προκαλούν να τις αγαπήσεις και να τις συνδυάσεις.

Γόβες MOURTZI με διακοσμητικό σε χρώματα: Γκρι Smok, Κόκκινες, Μαύρες

Suede γόβες με ενδιαφέρουσες διακοσμητικές λεπτομέρειες σηματοδοτούν πως με μια κίνηση προσθέτεις την πινελιά που θα μεταμορφώσει και το πιο απλό outfit. Γόβες με μεσαίο ή ψηλό φαρδύ τακούνι θεωρούνται άνετες και ταιριάζουν σε όσες δεν επιθυμούν κανέναν περιορισμό.

Γόβες MOURTZI με διακοσμητικό πέρλες σε χρώματα: Nude, Μαύρες

Christmas call για party dressing

Strap βελούδινα ή suede πέδιλα, βραδινά με λουράκι στον αστράγαλο επικρατούν ως η ιδανική επιλογή ενός προσεγμένου styling που χαρακτηρίζεται από τον μοντέρνο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την άριστη αισθητική.

Πέδιλα MOURTZI σε χρώματα: Μπορντώ Wine, Μαύρα

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι συνθέτουν την τέλεια εναλλακτική αν θέλεις να συνδυάσεις άνεση και στυλ. Μια δόση πολυτέλειας και αρκετή θηλυκότητα μπορεί να περιγραφεί με ένα ζευγάρι βελούδινα πέδιλα.

Τα μπλε βελούδινα πέδιλα έχουν μια επίσημη δυναμική που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όπου κι αν εμφανιστείς.

Πέδιλα MOURTZI σε χρώματα: Μπλε, Μπορντώ, Μαύρα

Τι να προσέξεις πριν επιλέξεις λαμπερά παπούτσια για τις γιορτές

➤ Εάν είσαι ο τύπος που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα ψηλοτάκουνα για ένα ολόκληρο βράδυ επίλεξε το ύψος του τακουνιού* που σε βολεύει.

➤ Το φαρδύ τακούνι θα σου επιτρέψει να έχεις εκτός από άνεση καλύτερη ισορροπία και σταθερότητα.

➤ Το μαύρο χρώμα είναι μια διαχρονική επιλογή όμως το εορταστικό πνεύμα απαιτεί κάτι σε κόκκινο οπότε η κόκκινη γόβα είναι must στη wishlist.

➤ Μια nude γόβα με μεσαίο τακούνι μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικές περιστάσεις ακόμη και στο γραφείο, μετά τις γιορτές.

Ανακάλυψε στη Mourtzi κολακευτικά παπούτσια, στυλάτες τσάντες και αξεσουάρ κατάλληλα να αναδείξουν τη γυναικεία σιλουέτα και όλα θα είναι υπό έλεγχο αυτές τις γιορτές.

*Αναζήτησε στα φίλτρα το επιθυμητό ύψος τακουνιού.

17 Δεκεμβρίου 2019 1:58:02 μ.μ. EET 2024

8