Στη Mourtzi θα βρεις τις πιο hot γυναικείες πλατφόρμες της σεζόν!

Γυναικείες πλατφόρμες σε κάθε εκδοχή σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!

 

 

Κάθε χρόνο οι γυναικείες πλατφόρμες είναι αναμφισβήτητα ανάμεσα στις top προτιμήσεις αγορών αλλά φέτος έχουν την τιμητική τους. Για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι ’19 η Mourtzi σχεδίασε και προτείνει μοναδικά σχέδια προσφέροντάς σου αμέτρητες επιλογές που θα δυσκολευτείς να διαλέξεις ανάμεσά τους! Παρακάτω θα πάρεις μία ιδέα από την συλλογή και είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείς!

Γυναικείες πλατφόρμες με ψηλό τακούνι

Δεν σκοπεύεις με τίποτα να αποχωριστείς τα ψηλοτάκουνά σου παπούτσια ακόμη και το καλοκαίρι; Η Mourtzi έχει φροντίσει για σένα δημιουργώντας πλατφόρμες με 10-12 εκ. ύψος. Παρά το ύψος όμως, δεν ξεφεύγουν από την άνεση και την σταθερότητα που αναζητάς, για αυτό θα βρεις σχέδια με λουράκια στον αστράγαλο και στο κουντεπιέ που αγκαλιάζουν το πόδι και δε δυσκολεύουν στο περπάτημα όποια ώρα της ημέρας και να τις φορέσεις. Ουδέτερα χρώματα σε λευκό, ανοιχτό μπρονζέ και μαύρο αλλά και έντονα όπως μπλε και κόκκινο θα απογειώσουν την καλοκαιρινή σου διάθεση!

 

Γυναικείες πλατφόρμες με μεσαίο τακούνι

Αν το ύψος που προτιμάς στα παπούτσια σου είναι 8-10 εκ. τότε οι επιλογές σου σε πλατφόρμες με ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδια είναι πολλές. Πέρα από την άνεση και το μαλακό πάτημα που προσφέρουν, στοιχεία που τις καθιστούν ιδανικές για όλη τη μέρα από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδό σου, συνδυάζονται άψογα με κάθε στυλ. Μονόχρωμα σχέδια για τα φλοράλ φορέματα, χιαστί έντονα χρώματα με ψάθα που θα συνδυάσεις τέλεια με τα τζιν σου και τα σορτσάκια σου, ενώ οι δετές πλατφόρμες με σκοινί θα αναβαθμίσουν ένα χαλαρό καλοκαιρινό look!

 

Γυναικεία flatforms

Για σένα που ψάχνεις να ανανεώσεις τα flat σου σανδάλια με κάτι πιο ξεχωριστό χωρίς να ξεφύγεις από την άνεση και την πρακτικότητα αλλά ταυτόχρονα αναζητάς και το extra ύψος, τα flatforms θα γίνουν ο σύμμαχός σου! Από την πιο απλή εκδοχή τους έως τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν όπως λουράκια με τρουκς ή πλεξούδες, τα flatforms προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε σύνολο. Οι ουδέτερες αποχρώσεις σε ταμπά λευκό και μαύρο θα ισορροπήσουν τους δύσκολους συνδυασμούς στα ρούχα σου βγάζοντάς σε ασπροπρόσωπη κάθε φορά που επιλέγεις να τα φορέσεις!

 

Αφού πήρες μία γενική ιδέα για τις γυναικείες πλατφόρμες που σου προτείνει η Mourtzi, είναι ώρα να περιηγηθείς στο site και να βρεις την ιδανική επιλογή για εσένα! Το καλοκαίρι έχει φτάσει και είναι ώρα να ανανεώσεις τα παπούτσια που θα φορέσεις στις διακοπές σου. Εδώ θα ανακαλύψεις δερμάτινες κομψές γυναικείες πλατφόρμες Mourtzi.

gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes gynaikeies platformes

10 Ιουνίου 2019 3:53:47 μ.μ. EEST 2024

8