Τα Must-Have Γυναικεία Biker Μποτάκια!

Γυναικεία Biker Μποτάκια: Βρες αυτό που σου ταιριάζει!

Αναμφισβήτητα από τα πιο αγαπημένα παπούτσια του Χειμώνα που πρωταγωνιστούν σε κάθε σεζόν, τα biker μποτάκια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από μια ενημερωμένη γυναικεία ντουλάπα!

biker mpotakia

Γνωρίζουμε ότι το μαύρο χρώμα έχει ξεχωριστή θέση στην προτίμηση σου - άλλωστε black is the new black - αλλά φέτος ήρθε η ώρα να τολμήσεις να επιλέξεις biker μποτάκια σε τόνους του γκρι ή του σκούρου μπλε. Αν δεν είσαι έτοιμη ακόμη να αποχωριστείς το αγαπημένο σου μαύρο χρώμα, επένδυσε σε ένα χαμηλό biker μποτάκι με ανάγλυφο σχέδιο χαραγμένο στο δέρμα. Μην ξεχνάς ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!  

biker mpotakia

ΜΑΥΡΑ BIKER ΜΠΟΤΑΚΙΑ MOURTZI-20301

Για εσένα που θέλεις να είσαι απόλυτα ενημερωμένη στυλιστικά, ή για εσένα που εμπιστεύεσαι τη δύναμη ενός εύκολου και βολικού outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ, η Mourtzi προσφέρει προτάσεις και σχέδια σε μποτάκια και αρβυλάκια για να μεταμορφώσεις το look σου! Διακριτικές λεπτομέρειες με φερμουάρ, ανάγλυφα σχέδια, μποτάκια με τρουκς και κορδόνια θα συμβαδίσουν με οποιαδήποτε στυλιστική σου επιλογή! Ανακάλυψε στη συνέχεια τα πιο in μποτάκια biker της σεζόν!

Street style tip:

Διάλεξε biker μποτάκια με χοντρή τρακτερωτή σόλα και φόρεσέ τα με το αγαπημένο σου τζιν, ένα oversized φούτερ και μια faux γούνα για ένα hot casual outfit.

biker mpotakia

ΜΑΥΡΑ ΔΕΤΑ BIKER ΜΠΟΤΑΚΙΑ MOURTZI-20307

Office chic tip:

Ένα ζευγάρι δερμάτινα biker μποτάκια σε φινετσάτη θηλυκή φόρμα με λεπτή σόλα και φερμουάρ που φοριούνται με μία κίνηση, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα cigarette παντελόνι και μια μεταξωτή μπλούζα για μια στυλάτη εμφάνιση στο γραφείο.

biker mpotakia

ΜΑΥΡΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ MOURTZI-20204

Party mood tip:

Biker μποτάκια σε δέρμα ή suede, διακοσμημένα με μεταλλικά τρουκς και πολύτιμες πέτρες μπορούν εύκολα να απογειώσουν ένα βραδινό φόρεμα ή να δώσουν λίγη ένταση στην αγαπημένη σου φούστα.

biker mpotakia

ΜΑΥΡΑ BIKER ΜΠΟΤΑΚΙΑ FIRENZE BY DEI COLLI-2STEEL238

Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσεις να το  αποχωριστείς όλο τον Χειμώνα γιατί θα μπορείς να απολαύσεις την άνεση που σου χαρίζει ένα ζεστό φλατ παπούτσι και ταυτόχρονα να μαγνητίσεις τα βλέμματα κάνοντας έναν ιδιαίτερο συνδυασμό.

 biker mpotakia

ΜΑΥΡΑ ΔΕΤΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ WHAT FOR-WF432

KEEP GLAM & ROCK ON!

25 Ιανουαρίου 2019 4:37:18 μ.μ. EET 2024

8