Το Greece’s Next Top Model με Μαύρες Γόβες Mourtzi!

Για την δοκιμασία της εβδομάδας “EMBRACE YOUR NEW LOOK” τα κορίτσια του #GNTMgr φωτογραφήθηκαν φορώντας κλασικές μαύρες δερμάτινες γόβες Mourtzi και ένα λευκό πουκάμισο, σε δυναμικές πόζες με ανδρόγυνο look!

Στόχος της δοκιμασίας να αποτυπώσουν το έντονο και δυναμικό στοιχείο μιας γυναίκας που είναι στιλάτη και κομψή. Τα μοντέλα ανέδειξαν την θηλυκότητά τους και τον δυναμισμό τους σε εντυπωσιακές πόζες κλέβοντας τα θετικά σχόλια των κριτών!

Εικόνα 1 Η νικήτρια της εβδομάδας Εβελίνα Σκίτσκο

Η Mourtzi διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μαύρες γόβες που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο. Διάλεξε ανάμεσα σε υλικά όπως δέρμα, καστόρι, λουστρίνι, με μπαρέτα ή χωρίς, ακόμη και με ανάγλυφα σχέδια!

Καμία απολύτως γυναίκα δεν μπορεί να θεωρεί πως έχει τα στοιχειώδη στην ντουλάπα της, εάν δεν έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, άνετες και απλές, που να ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Είτε επιλέξεις ένα κλασσικό ζευγάρι με ψηλό τακούνι, είτε με χοντρό για μεγαλύτερη άνεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μετανιώσεις για την αγορά σου! Κλασικές, διαχρονικές, κομψές και πάντα in fashion, οι μαύρες δερμάτινες γόβες είναι το απόλυτο ζευγάρι παπουτσιών για κάθε γυναίκα.

Ανακάλυψε τις μαύρες γόβες Μourtzi εδώ!

17 Δεκεμβρίου 2018 12:00:00 π.μ. EET 2024

8