Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας. :(

Τρόποι αλλαγής

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εφόσον δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: sales@mourtzi.com, γνωστοποιώντας μας τον λόγο της αλλαγής. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία τα οποία υποβάλατε κατά την παραγγελία σας. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην πλήρη αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από την απόδειξή αγοράς, όπως επίσης να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αλλαγή. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της αρχικής σας παραγγελίας . Στην περίπτωση που το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί ώστε να καλύψει την διαφορά. Αν το νέο προϊόν είναι μικρότερης αξίας , η διαφορά θα πιστωθεί στην καρτέλα του πελάτη. Το κόστος επιστροφής της παραγγελίας σας ανέρχεται στα €5 εφόσον επιλέξετε να την αποστείλετε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ή της Speedex με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία μας. Η επιστροφή σας πραγματοποιείται με χρέωση παραλήπτη* (*όπου παραλήπτης εταιρεία Mourtzi) ενώ το ποσό των €5 θα πρέπει να καλυφθεί κατά την παραλαβή της αλλαγής σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή με εταιρεία της προτίμησης σας, με δική σας χρέωση χωρίς να επιβαρυνθείτε το ποσό των €5.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Το αίτημα επιστροφής χρημάτων πρέπει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της αρχικής σας παραγγελίας. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: sales@mourtzi.com. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην πλήρη αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από την απόδειξή αγοράς, όπως επίσης να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή. Το κόστος επιστροφής της παραγγελίας σας ανέρχεται στα €5 εφόσον επιλέξετε να την αποστείλετε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ή της Speedex με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία μας. Η επιστροφή σας πραγματοποιείται με χρέωση παραλήπτη* (*όπου παραλήπτης εταιρεία Mourtzi) ενώ το ποσό των €5 αφαιρείται από το συνολικό ποσό της επιστροφής. Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή με εταιρεία της προτίμησης σας, με δική σας χρέωση χωρίς να επιβαρυνθείτε το ποσό των €5. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε σε κάρτα/Paypal / χρεωστική ανάλογα με τρόπο με τον οποίο εξοφλήθηκε η παραγγελίας σας. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος.

*Ενδέχεται να προκύψει επιβάρυνση διατραπεζικής συναλλαγής ανάλογα με την τράπεζα σας.

Για παραγγελίες από Κύπρο


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εφόσον δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: sales@mourtzi.com, γνωστοποιώντας μας τον λόγο της αλλαγής. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία τα οποία υποβάλατε κατά την παραγγελία σας. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην πλήρη αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από την απόδειξή αγοράς, όπως επίσης να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αλλαγή. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της αρχικής σας παραγγελίας . Η επιστροφή του προϊόντος πραγματοποιείται με εταιρεία κούριερ της επιλογής* σας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα/πελάτη. Μόλις παραληφθεί η επιστροφή σας, θα δρομολογηθεί η αποστολή του νέου ζευγαριού χωρίς επιπλέον κόστος αποστολής. Στην περίπτωση που το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί ώστε να καλύψει την διαφορά. Αν το νέο προϊόν είναι μικρότερης αξίας , η διαφορά θα πιστωθεί στην καρτέλα του πελάτη.

*Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές με ΕΛΤΑ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Το αίτημα επιστροφής χρημάτων πρέπει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της αρχικής σας παραγγελίας. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: sales@mourtzi.com, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και στοιχεία τα οποία υποβάλατε κατά την παραγγελία σας. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην πλήρη αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς, όπως επίσης να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή. Η επιστροφή του προϊόντος πραγματοποιείται με εταιρεία κούριερ της επιλογής* σας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα/πελάτη. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε σε κάρτα/Paypal / χρεωστική ανάλογα με τρόπο με τον οποίο εξοφλήθηκε η παραγγελίας σας. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος. Ενδέχεται να προκύψει επιβάρυνση διατραπεζικής συναλλαγής ανάλογα με την τράπεζα σας.

*Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές με ΕΛΤΑ.

8