Ανακάλυψε τα νυφικά παπούτσια των ονείρων σου!

nyfika papoutsia

Νυφικά παπούτσια σε ξεχωριστά σχέδια από τη Mourtzi. Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις της συλλογής μας!

Η τελετή του γάμου αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και γλυκές στιγμές στη ζωή μίας γυναίκας. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα πρέπει να είναι οργανωμένα και σχεδιασμένα με λεπτομέρεια έτσι ώστε όλα μαζί να δημιουργήσουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Εκτός από το νυφικό που είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής, τα νυφικά παπούτσια έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο καθώς θα ολοκληρώσουν το ονειρεμένο σύνολο που έχεις φανταστεί!

 

Είναι σημαντικό πριν καταλήξεις στα ιδανικά νυφικά παπούτσια να σκεφτείς όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την περίσταση ώστε να μη καταλήξεις σε λάθος επιλογές. Λάβε υπόψη σου το ύφος του νυφικού και την απόχρωσή του, το στυλ του γάμου σου αλλά και την εποχή και την τοποθεσία στην οποία θα λάβουν χώρο η τελετή και η δεξίωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιλογή στην οποία θα καταλήξεις θα πρέπει να σε εκφράζει, να αναδεικνύει το προσωπικό σου στυλ και να σε κάνει να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή όσο γίνεται με λιγότερη κούραση!

Νυφικά πέδιλα Mourtzi

Η ποικιλία στα νυφικά πέδιλα για φέτος είναι τεράστια και περιλαμβάνει σχέδια για κάθε νύφη με διαφορετικό στυλ και προτιμήσεις. Ξεκινώντας από την επιλογή του χρώματος, θα ανακαλύψεις σχέδια σε λευκό, off-white για την πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του λευκού, ασημί, χρυσό, nude και μπρονζέ αποχρώσεις της άμμου. Ό,τι νυφικό και να έχεις διαλέξει, σίγουρα θα βρεις τον ιδανικό συνδυασμό!

Η ημέρα του γάμου σου είναι αφιερωμένη σε εσένα και δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή ή να σε κουράσει. Οι πολλές ώρες ορθοστασίας και το ξέφρενο γλέντι απαιτούν παπούτσια που θα αντέξουν και θα σε διευκολύνουν. Δεν είναι ώρα για πειράματα για αυτό σε συμβουλεύουμε να μη ρισκάρεις και να προτιμήσεις ένα ύψος τακουνιού που προτιμάς συνήθως για τα παπούτσια σου. Στη συλλογή θα βρεις πέδιλα με λεπτό τακούνι και λεπτές γραμμές σε λουράκια, ψηλοτάκουνα πέδιλα με φιάπα, πέδιλα με χοντρό τακούνι αλλά και πιο ιδιαίτερες εκδοχές με τρουκς ή strass.

 nyfika papoutsia

Νυφικές πλατφόρμες Mourtzi

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πλατφόρμες από την φετινή καλοκαιρινή σεζόν και ειδικά τα σχέδια που προορίζονται για τις καλοκαιρινές νύφες! Αν έχεις προγραμματίσει ο γάμος σου να γίνει σε κάποιο νησί ή ανοιχτό κτήμα και θες να αποφύγεις τα δύσκολα λεπτά τακούνια, τότε είναι η λύση που έψαχνες. Κολακευτικές γραμμές με λουράκια που αγκαλιάζουν κομψά τον αστράγαλο αναδεικνύοντας τα πόδια θα διώξουν το άγχος σου για ταλαιπωρία και θα σε αποζημιώσουν φορώντας τες όλη τη μέρα!

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα απαλά και ουδέτερα με το λευκό, το ασημί και το μπρονζέ της άμμου να συνδυάζονται σε δέρματα αλλά και σε μία ειδική τεχνική με λεπτομέρειες κατά μήκος του τακουνιού και της φιάπας. Το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που θα προσθέσει την απαραίτητη λάμψη στο σύνολό σου και θα τραβήξει τα βλέμματα! Είναι ένα ζευγάρι στο οποίες αξίζει να επενδύσεις καθώς θα είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που θα το έχεις ακόμη και μετά τη μέρα του γάμου σου.

nyfika papoutsia

Νυφικά flat πέδιλα Mourtzi

Αν έχεις αναθεωρήσει και θες να ξεφύγεις από τις κλασσικές εκδοχές των νυφικών παπουτσιών που απαιτούν ψηλοτάκουνα παπούτσια, για σένα που παντρεύεσαι σε νησί ή για σένα που θέλεις ένα επιπλέον ζευγάρι άνετα παπούτσια για να σε ξεκουράσουν κατά τη δεξίωση, τότε τα flat πέδιλα είναι μονόδρομος! Τόλμησε να τα φορέσεις και να πας κόντρα στις κλασσικές εικόνες που απαιτούν ψηλές γόβες και πέδιλα αλλά όλες οι νύφες κατά βάθος θέλουν να αποφύγουν.

Ο σκοπός τους είναι να νιώσεις άνετη, ανέμελη και να διασκεδάσεις όσο μπορείς χωρίς να σε απασχολεί αν θα σε χτυπήσουν ή αν θα σε κουράσουν τα τακούνια. Τα σχέδια κυμαίνονται σε απλές λιτές γραμμές με μεταλλικά στοιχεία που τονίζουν την πολυτέλεια και την κομψότητα. Υπέροχες αποχρώσεις σε ασημί, platino, λευκό και μπρονζέ θα ντύσουν με ρομαντική διάθεση το υπόλοιπο σύνολο! Αν το νυφικό που διάλεξες είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό, ένα απλό flat πέδιλο με έμφαση στις λεπτομέρειες μπορεί να αποδειχθεί η πιο κατάλληλη επιλογή.

nyfika papoutsia

Αν ο καλοκαιρινός σου γάμος πλησιάζει και η αναζήτηση για τα ιδανικά σου νυφικά παπούτσια επείγει τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από το να δεις όλη τη συλλογή που προτείνει η Mourtzi για φέτος. Ανακάλυψε τα μοναδικά σχέδια σε νυφικά παπούτσια εδώ.

nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia nyfika papoutsia

 

13 Ιουνίου 2019 5:28:57 μ.μ. EEST 2024

8