Γόβες με Χοντρό Τακούνι: Ο Απόλυτος Συνδυασμός Άνεσης & Στυλ!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις γόβες με χοντρό τακούνι!

Είναι γνωστό ότι η κλασσική γόβα στιλέτο θεωρείται το κατεξοχήν σήμα κατατεθέν της  θηλυκότητας, όμως τα τελευταία χρόνια η άποψη αυτή έχει ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό. Οι γόβες με χοντρό τακούνι έχουν κατακτήσει ήδη το δικό τους φανατικό γυναικείο κοινό που έχει αποφασίσει να θυσιάσει την εντυπωσιακή εικόνα για χάρη της άνεσης!

goves me xontro takouni

Κινήσου ελεύθερα!

Ο σημαντικότερος λόγος που οι γόβες με χοντρό τακούνι   αποτελούν πλέον την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας είναι η άνεση που προσφέρουν. Είναι βασικό να μπορείς να νιώθεις ξεκούραστη χωρίς κανένα περιορισμό, ειδικά από τα παπούτσια σου, όλες τις ώρες τις ημέρας. Από το πρωί που βρίσκεσαι στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στην έξοδό σου πρέπει να το απολαμβάνεις και όχι να ανυπομονείς για την στιγμή που θα τα βγάλεις. Ξέχνα τις γόβες με λεπτό τακούνι που σε υποχρέωναν να βρίσκεσαι όλο το βράδυ καθισμένη! Οι γόβες με χοντρό τακούνι θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη χωρίς να κουραστείς!

 

Νιώσε σίγουρη για το περπάτημά σου!

Μπορεί ένα ωραίο look, μία εντυπωσιακή τσάντα και τα μοδάτα ρούχα να συγκεντρώνουν τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις, όμως τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον δυναμισμό που μπορεί να εκπέμπει μία γυναίκα. Ένα ζευγάρι γόβες με χοντρό τακούνι θα αναδείξουν την αυτοπεποίθησή σου εξασφαλίζοντάς σου ταυτόχρονα ισορροπία και σταθερότητα στο περπάτημα. Σίγουρα θα σε γλιτώσουν από την άβολη στιγμή αν είσαι αρχάρια και τώρα αρχίζεις να εξοικειώνεσαι με τα ψηλά τακούνια.

 

Βρες την εκδοχή που σου ταιριάζει!

Αν έχεις ξεχασμένες τις ψηλοτάκουνες στιλέτο γόβες σου στη ντουλάπα εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γόβες με χοντρό τακούνι και στην Μourtzi θα ανακαλύψεις ιδιαίτερες προτάσεις ώστε να βρεις την ιδανική επιλογή! Τα πιο προσιτά σχέδια απαιτούν συντηρητικά χρώματα για σένα που αγαπάς το κλασσικό στυλ ή για σένα που θες να δώσεις μία πιο up-to-date πινελιά στις εμφανίσεις σου, μία γόβα με μπαρέτα θα σου χαρίσει τη λύση που ψάχνεις. Ανάμεσα στις επιλογές θα βρεις μοναδικές φινετσάτες γόβες χωρίς φιάπα ώστε να αναδεικνύεται η κομψότητα του ποδιού αλλά και του παπουτσιού! Γόβες από ποιοτικό γνήσιο δέρμα, μαλακό καστόρι, με μεταλλικές λεπτομέρειες στο τακούνι και λεπτό λουράκι στον αστράγαλο σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις στην συλλογή της Mourtzi!

goves me xontro takouni goves me xontro takouni goves me xontro takouni goves me xontro takouni goves me xontro takouni goves me xontro takouni goves me xontro takouni

 

Keep your standards high and your heels higher!

 

 

24 Ιανουαρίου 2019 5:47:06 μ.μ. EET 2024

8