Φόρεσε τις Nude Suede Γόβες όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Φόρεσε τις Nude Suede Γόβες όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο μπορείς να συνδυάσεις τις nude suede γόβες με τα ρούχα σου έτσι ώστε να πετύχεις ένα stylish, φωτεινό look ακόμα και τις μουντές μέρες του Χειμώνα?

Μια ιδανική πρόταση είναι να συνδυάσεις την κλασική και διαχρονική απόχρωση του nude με ζεστούς γήινους τόνους σε ρούχα και αξεσουάρ. Το suede ως ένα κατεξοχήν μαλακό υλικό αγκαλιάζει το πόδι δίνοντας έμφαση στην άνεση και την φινέτσα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι διάσημοι σχεδιαστές το επιλέγουν σταθερά και το εμπιστεύονται για τις πιο elegant χειμερινές συλλογές τους.

Ψήφο εμπιστοσύνης στο nude suede δίνουν και πολλές αγαπημένες celebrities για τις πιο σικ τους εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής My Style Rocks Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επέλεξε nude suede γόβες Mourtzi για να αναδείξει και να ολοκληρώσει το outfit της.

Η Κωνσταντίνα συνδυάζει άψογα τις nude γόβες με χακί midi φούστα και πουκάμισο με animal print, παρουσιάζοντας έναν πολύ hot συνδυασμό που αποτελεί την απόλυτη τάση για τη σεζόν Fall/Winter 2018.

Σε μια εκπομπή που κυριαρχεί το στυλ, δεν θα μπορούσαν με τίποτα να λείπουν οι πιο θηλυκές και αγαπημένες ψηλοτάκουνες  γόβες κάθε γυναίκας!

Διάλεξε κι εσύ τις αγαπημένες σου nude γόβες Mourtzi, διαλέγοντας το ύψος τακουνιού αλλά και το υλικό που σου ταιριάζει!

Rock your style in #Mourtzi!

12 Δεκεμβρίου 2018 11:05:00 π.μ. EET 2024

8